Kul post!

Igår fick jag kul post. Kanske inte någon stor grej egentligen, men jag tycker det är kul. Jag fick nämligen post från Boston Marathon med bland andra det ack så viktiga ”number pick-up card”, typ startbevis som man MÅSTE ha med sig när man ska hämta ut sin nummerlapp. På något sätt känns det lite mer verkligt, lite mer på riktigt och det är helt klart ett tecken på att det börjar närma sig den stora dagen. Mindre än 3 veckor kvar till Boston Marathon 2012.

Detta kort och passet lär vara det viktigaste i packningen till Boston! 

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

 1. Så nice! Sådan post får man verkligen spring i benen av. Jag får nöja mig med att läsa om dina springbravader.

 2. Jag fick också mitt i veckan, grymt skön känsla…
  Är det någon som har koll på hur många svenskar som är anmälda?

  Du känner inte för att springa i ett par 2XU Elite-tights?
  Hör av dig i sådana fall.

 3. Karl: Visst är Boston coolt! Hmm, inte omöjligt angående 2XU-tights!

  Victor: Kul med 50 svenskar, vi är en del som gillar Boston i alla fall! :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *