Mellandag

På något sätt är det perfekt att det är lopp till helgen. Det blir liksom lite lättare att ta en ledig löpdag, även kallad vilodag, utan att jag ska känna att ”jag borde kanske”. I bästa fall kanske jag borde ta lite hemmastretch, men det får vi se om jag lyckas med lite senare ikväll.

Jag tror egentligen att det generellt sett är bra med lite vilodagar ibland. Och då borde man nog vila fullt ut. Verkligen bara slappa framför TV’n en hel kväll innan det är dags att lägga sig i tid så att man får tillräckligt många timmar sömn. Hör ni hur skönt det låter? Hur kan det då vara så svårt att faktiskt göra det?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Haha, känner verkligen igen det där När man är lite seg o trött på jobbet exempelvis brukar jag tänka..!åh vad skönt o ha en heeeel ledig dag, inte träna, inte jobba, bara superslappa i soffan o kolla på tv..” jo tjena, det har aldrig lyckats. Det kryper i kroppen efter 30min..
    Samma sak har jag ofta önskat mej att krypa upp i soffan med en kopp the o en bok o ta en bit choklad o bara njuta av o ta det lugnt.

    Hur fan sitter man skönt med uppkrypna ben i en soffa med både tekopp, chokladbit OCH en Bok?! nää, inte min grej.
    Däremot ett långpass en tidig söndagsmorgon och sedan komma hem till en superbrunch , DÅ kan jag sitta en sund o slappa :)

  2. Anna: Låter jobbigt! ;)
    Jag kan nog vara bra på att lata mig men har alltid något jag ”borde” göra så får inte tid till allt…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *