Med 5 dagar kvar till halvmaran i Prag hade jag en plan på ett träningspass i stil med progressiv distans, långintervaller eller någon form av kombination av detta, möjligtvis med kortare intervaller efteråt. Nu blev det 7*5 minuter progressiva intervaller med 1 minuts vila. progressiva i det här fallet innebar att jag ökade farten för varje intervall som gick. Första intervallen gick i 4.08-fart och sista i 3.40-fart, men jag ska erkänna att sista intervallen körde jag bara 3 minuter, av någon anledning.

Idag testade jag hur det var att springa på Sats i Spårvagnshallarna som ligger bort mot Odengatan till från Stureplan. Det var en het upplevelse. Det var varmt i lokalen och löpbanden hade ingen fläkt. Men det var ett coolt gym med en kul rymd. Gym har helt klart olika karaktär och olika typer av besökare. Man får helt enkelt välja om man vill synas i ett coolt gym eller träna på det gym som känns bäst för en själv, för det kan vara svårt att få allt i ett och samma gym.

Jag fortsätter tycka att någon typ av progressivitet i träningspassen är hur bra som helst!

Efter ett intervallpass är det egentligen dags för foam roller på baksida lår igen!

Share Button