Idag gick Premiärmilen i Stockholm. Jag var inte där men jag gissar att många hade loppet som säsongens första lopp. Visst hade det varit bra att få sig en liten genomkörare men istället är jag bara trött trött trött! Jag har försökt sova ikapp lite i helgen, men än så länge kan jag inte påstå att jag är ikapp sömnmässigt.

Jag har läst att många gjorde bra ifrån sig och det är ju jättekul att flera till och med satte personliga rekord i mars månad, det bådar gott för resten av säsongen. Jag är nöjd med att jag inte var med, jag tror inte jag hade orkat prestera något bra ändå. Samtidigt leker jag ju lite struts, sätter ner huvudet i sanden och tror att allt är skitbra ända tills jag får reda på motsatsen.

Jag har 6 dagar på mig att hitta ork, energi och form. Då gör jag min säsongsdebut!

Share Button