Under gårdagen bestämde jag mig på riktigt för att skita i det där Premiärmilsloppet som går imorgon söndag. Ganska skönt att ha bestämt sig och det känns som att jag helt enkelt inte skulle orka springa som jag hade velat om jag varit med. Även om det hade varit bra med ett millopp just nu så värderar jag ett långpass ännu högre. Och igår såg jag att Linnéa till skillnad från TSM inte ställde in sitt långpass den här helgen. Långpasset var räddat!

Långpass är bra, men tänkta 20 km med Linnéa är lite väl kort, jag behöver helst lite längre långpass. Men det fixade vi. Jag började med morgonjogg med Sara och sen sprang jag till Södermalm och sen körde vi 21,5 km så jag fick nog ihop ganska exakt 30 km, helt perfekt. Det gick ganska lugnt och det var inte förrän på slutet jag kände att energin började ta slut. 30 km är ungefär 2,5 timme och då bör man kanske se till att vara lite mer fylld med energi än vad jag var.

Så nu sitter jag här och är nöjd men trött. Får fundera lite på vad kroppen tål för träning i veckan och måste se till att den får sova lite mer.

Lycka till alla som ska springa Premiärmilen i Stockholm eller annat lopp imorgon!

Det ska bli skönt med lite sommar och strandlöpning, kanske redan i påsk!

Share Button