Sträckning av baksida lår

Idag känner jag att det sträcker en del i baksida lår efter gårdagens hyfsat snabba intervaller. Jag brukar känna detta efter pass som gått lite fortare än vanligt, efter pass där jag troligtvis har fått sträcka ut lite extra. Det gör väl inget och jag kanske till och med skulle kunna vända det till att det är nyttigt, för då har det ju gett något också. Men jag borde ju också lära mig att jag borde stretcha dessa delar efter ett intervallpass och inte bara sjunka ihop och göra ingenting. Men, det är inte lätt att ändra sina rutiner, speciellt inte när man är trött och inte ”orkar” stretcha.

Trots den lilla åkomman har jag tänkt att springa ett extrainsatt mellanlångt långpass med Team Stockholm Marathon ikväll.

Någon som känner igen att det drar en del i baksida lår efter snabba intervallpass?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. You bet! Det kommer som ett brev på posten varje gång. Men oftast just som ”skönt ont” eller träningsvärk. Jag börjar också fundera på om det inte kan vara en bra idé med lite stretch ibland…

  2. Nä, här är det vaderna… Kanske för att jag är utpräglad framfotslöpare?

  3. Absolut, visst känns det igen. Och också det där med att bara säcka ihop. jag vet typ inte vad nerjogg och stretch är… eh…

  4. Liljeros: På något sätt vet man ju om det så man blir inte så ”orolig” längre, lite skön smärta en dag eller två kan jag ta.

    Em: Hmm, kul det där. När jag springer på mer framfor än jag är van vad får jag vadproblem. När jag springer som jag brukar blir baksida lår utsträckt. Jag kanske inte borde springa alls… ;)

    Uppochhoppa: Nä, vi vet vad det betyder, men inte hur man gör…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *