Idag känner jag att det sträcker en del i baksida lår efter gårdagens hyfsat snabba intervaller. Jag brukar känna detta efter pass som gått lite fortare än vanligt, efter pass där jag troligtvis har fått sträcka ut lite extra. Det gör väl inget och jag kanske till och med skulle kunna vända det till att det är nyttigt, för då har det ju gett något också. Men jag borde ju också lära mig att jag borde stretcha dessa delar efter ett intervallpass och inte bara sjunka ihop och göra ingenting. Men, det är inte lätt att ändra sina rutiner, speciellt inte när man är trött och inte ”orkar” stretcha.

Trots den lilla åkomman har jag tänkt att springa ett extrainsatt mellanlångt långpass med Team Stockholm Marathon ikväll.

Någon som känner igen att det drar en del i baksida lår efter snabba intervallpass?

Share Button