19 km i 4.40 min/km stod på programmet när TSM idag hade halvlång distans på schemat istället för någon variant av kvalitetspass. Anledningen är att det till helgen inte är någon TSM-träning eftersom det är Premiärmilen och det är många som ska springa detta lopp. Jag själv är inte anmäld till loppet och har inte heller bestämt om jag ska springa eller inte.

Passet som sådant går kanske inte till historien som något annorlunda pass, snarare ett vanligt halvlångt långpass där allt flöt på hela vägen och jag hade egentligen inga problem någon gång. Samtidigt måste det väl kännas ganska lätt i denna fart. Det jag tänkte lite på var att jag i mitten av passen kände mig lite tom på energi och var lite rädd att jag skulle få soppatorsk. Men det gick över ganska snabbt. Skönt ändå att få i ett sådant här pass en vanlig vardag.

Favoritjackan och sommartights från Craft och nya adidas Marathon 10 på fötterna!

Share Button