Jag har tidigare fått frågan om jag har några förslag på bra övningar med min foam roller, eller Rulle som jag kallar honom. Jag har testat ett par övningar hos min kiropraktor Jenny, men nu har jag också fått testa lite fler övningar med Jessica som ciceron. Jag har tyvärr inga namn på övningarna utan ni får helt enkelt testa dem utifrån bilderna nedan. Tipset jag kan ge är att utifrån bilderna testa sig fram och det gör ofta att man hittar ”rätt läge”. Man kan lätt tro att det aldrig kan ge något att rulla lite fram och tillbaka på en skumgummirulle, men tjena, det kan vara hur smärtsamt som helst. Bli inte förvånade om ni på grund av smärta blir både varm och svettig utan att göra mer än rulla lite fram och tillbaka i olika övningar. Samtidigt gäller det att stå emot smärtan.

Lycka till!

Share Button