Tidsproblem

Jag gillar inte att säga att jag inte hinner träna för ofta handlar det ju om prioriteringar. Men ändå hamnar man där i alla fall, att man skyller på tiden. Igår spelade huvudet mig ett spratt som gjorde att jag inte ville träna, men jag hade ändå tänkt mig en del stretching hemma, som inte ”hanns” med. Idag kom jag också hem sent från jobbet och kände att jag var tvungen att äta innan jag skulle kunna träna. Så där är vi nu, jag har ätit lite för att kunna träna om en stund. Jag hoppas att viljan och motivationen finns kvar om en stund och att jag kommer ut en sväng, även om det inte blir den träning jag hade tänkt mig.

Någon som känner igen sig? Finns det fler som ibland hamnar i tidsbrist och hoppar över träningen?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Jag tror nog att de flesta känner igen sig! Särskilt svårt tycker jag att det är med träning jag planerat att göra hemma (typ yoga eller hemmastyrka), då kommer lätt annat ivägen…

  2. Vilma: Hmm, skumt Vilma. Tänk att den lättaste träningen, dvs den man kan göra hemma och alltså inte behöver ta sig utanför dörren, är den träning vi har svårast att få till. Lika konstigt som att man inte kommer sig för att göra någon övning i reklampausen på TV, när då väljer vi istället att göra ingenting…

  3. Det är nog inte tidsbrist för min del, trots att jag är nybliven förälder. För mig handlar det om att jag inte har motivationen att kliva upp kl. 05.00 eller ge mig ut kl. 22.00 för att träna.
    Tiden finns definitivt för mig men viljan att stanna inne och se på TV ”sent” på kvällen tar över.

  4. Mikael: Det där med tidsbrist är väl svårdefinierat. Visst kan man alltid hinna med det, men klockan 05.00 borde man kanske sova för att få ihop 7-8 timmar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *