Fullt!!

I morse eller tidig förmiddag blev det fullt i Vasaloppet 2013. Detta mindre än 2 veckor efter årets lopp. Jag kan tänka mig att det är något slags rekord. Jag gillar egentligen inte att det ska behöva vara såhär, men intresset är ju superstort. Att vänta med att öppna anmälan skulle bara göra hetsen ännu större den dag anmälan öppnar.

För min del får jag vara glad att jag råkade vara med i Vasaloppets grupp på Facebook och ha kompisar som delar länkar, tack tack!! Så nu är jag i alla fall anmäld om jag vill åka!

Kanske är det dags för ny segergest i Vasaloppet 2013!?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

 1. Jag känner mig också kluven till det här… jag tror att risken är att ”andrahandsmarknaden” exploderar, vilket ju torde innebära rätt mkt jobb för Vasaloppet som ska adm. alla namnbyten osv. Många anmäler ju sig nu fast man eg inte vet om man vill eller ska åka (jag t.ex) och kalkylerar med att ”får väl sälja platsen annars” …

 2. Tycker också det är tråkigt men samtidigt är det kul att intresset är så stort.
  Nästa vinter ska jag köpa skidor för att börja ”lära mig” att åka igen. Har inte stått på längdskidor sedan högstadiet och det var på stenåldern känns det som.
  Jag har en tanke att åka Vasaloppet åtminstone 1 gång och det rätt snart.
  Men mitt stora mål nästa år är att träna inför marathon och komma ner mot en tid på 3 timmar och kanske under också.

 3. Samma med marathonloppen har i USA Marine Corp Marathon i Washinton salde slut pa 2:41 timmar, jag han inte ens a logga in o registrar mig da jag jobba nar de oppnade….Marathonloppen ar varre an rock konserter nu.

 4. Jonna: Det är väl som många andra stora lopp, 20-25% kanske inte kommer till start, vilket innebär att de får in alla pengarna och det tidigt utan att alla får valuta för dem.

  Mikael: Vasaloppet är en kul grej, så det ska du absolut fundera på att testa.

  Stefan: Mmm, trist! Kan undra vad receptet är för att förhindra detta?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *