Idag har jag haft sådana där kompressionsvader på mig hela dagen. Inte sockar, utan bara sådana som är över vaderna. Jag kan tänka mig att det finns många delade meningar om de gör någon nytta eller inte. Skit samma, idag hade jag dem på i alla fall, men visst är det lite jobbigt och kliar en del gör det också. Det var alltså väldigt skönt att ta av dem när jag kom hem.

Jag hade inte tänkt att ta vilodag idag, men med tanke på att kroppen eller i alla fall vaderna verkar lite slitna så tar jag det lite lugnt och springer inte idag. Jag känner ingen panik för att jag inte springer utan vet väl innerst inne att det är inte ett uteblivet träningspass som gör att en tävling går skit, men ett träningspass som leder till skada kan sabba hela tävlingen.

Det kan vara väldigt smärtsamt att leka lite med sin foam roller!

Share Button