Rehab

Idag har jag haft sådana där kompressionsvader på mig hela dagen. Inte sockar, utan bara sådana som är över vaderna. Jag kan tänka mig att det finns många delade meningar om de gör någon nytta eller inte. Skit samma, idag hade jag dem på i alla fall, men visst är det lite jobbigt och kliar en del gör det också. Det var alltså väldigt skönt att ta av dem när jag kom hem.

Jag hade inte tänkt att ta vilodag idag, men med tanke på att kroppen eller i alla fall vaderna verkar lite slitna så tar jag det lite lugnt och springer inte idag. Jag känner ingen panik för att jag inte springer utan vet väl innerst inne att det är inte ett uteblivet träningspass som gör att en tävling går skit, men ett träningspass som leder till skada kan sabba hela tävlingen.

Det kan vara väldigt smärtsamt att leka lite med sin foam roller!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

  1. Smart! Jag har hittat en ännu bättre foamroller här i landet i väst. En med ”taggar” på. Finns säkert att köpa även i 08;a land. :-)

  2. Var har du fått tag i rullen ?
    Känner du nån skillnad direkt, eller hoppas du bara att det gör gott så att säga :) ?

  3. E.T: Jag köpte rullen i en butik långt ner på Sveavägen i Stockholm, vet faktiskt inte vad den heter. Det borde gå att hitta billigare på nätet, men de finns i olika hårdheter.
    Bra fråga, jag tror på det, men har inte använt den så mycket att jag kan säga att jag märker skillnad. Men jag tror på att om det känns, så kan det ge resultat, om man gör det kontinuerligt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *