Nojjig!?

Både igår och idag hade jag en konstig känsla när jag vaknade och gick upp. Ni vet när man känner att allt inte känns helt 100. Man undrar om man håller på att bli sjuk eller om det bara är en tillfällig morgonsvacka. Eller är det bara lite trötthet i kroppen som ditter kvar i kroppen från långpasset i söndags? Eller är jag helt enkelt bara lite nojjig!? Träningen går ju bra nu och det är bara 2,5 vecka kvar till halvmaran i Prag så jag har inte riktigt tid med att bli sjuk. Jag hoppas på nojjig och ska försöka äta och dricka lite mer och hoppas det hjälper.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Hm. Jag ÄR sjuk. Du är säkert bara nojjig. Stressad av Prag, är inte jättesjuk men inte frisk nog för att träna – förra veckan blev 2 struntpass som jag nog inte borde gjort. Halsen kraxig och tungt över bröstet. Vill bli frisk nu, jag hade ju planer för Prag … sniff.

  2. Anna: Aj, aj, aj, inte bra! MEN, det är fortfarande 2,5 vecka kvar till Prag så du hinner vara både sjuk, bli frisk och komma i form innan startskottet går. Jag vet att det är svårt att vara förnuftig, men träna inte i onödan. Ta i så fall ett lätt stretchpass hemma framför TV’n och inget som innebär högre puls (bara mitt tips)!
    Krya på dig!!!

  3. Hoppas det verkligen bara var nojja – och att du är frisk som en nötkärna. Jag går nu in på andra jättepaketet näsdukar och hoppas att jag snart snutit ut det sjuka. För springa, det ska jag. Ska bli roligt med Prag, har aldrig varit där förut!

  4. Anna: Du får se det som positivt att det rinner ut bra, då borde det snart vara slut! :)
    Prag blir kanon, liten mysig stadskärna och loppet går fram och tillbaka utmed vattnet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *