Ikväll hade jag tänkt att inte träna. Jag var under dagen ganska trött och matt i kroppen och jag tror det beror på gårdagens långpass. Tyvärr har jag svårt att fylla på med så mycket energi som kroppen kanske egentligen behöver. Men jag bättrade i alla fall på intaget med en ordentlig glass framför TV’n igår kväll.

Men efter vanligt jobb och annat jobbmöte kunde jag tänka mig att sticka ut på en liten sväng. Det är nästan så jag undrar vad som hänt med mig. När klockan var mer än 21 var det inte lämna soffan för att springa det första Sara tänkte på, men hon var inte heller svårövertalad. Det blev en sväng på Kungsholmen och Södermalm med avslutning över Västerbron på samma håll som vi tar den på maran. Jag sprang i ett par adidas adizero feather och tänkte både tyst och högt om hur jag tycker olika skomodeller passar mig för olika syften. När jag tänker på löparskor går tiden snabbt och snart var vi tillbaka på ön där vi började.

Share Button