Återhämtningsjogg

Ikväll hade jag tänkt att inte träna. Jag var under dagen ganska trött och matt i kroppen och jag tror det beror på gårdagens långpass. Tyvärr har jag svårt att fylla på med så mycket energi som kroppen kanske egentligen behöver. Men jag bättrade i alla fall på intaget med en ordentlig glass framför TV’n igår kväll.

Men efter vanligt jobb och annat jobbmöte kunde jag tänka mig att sticka ut på en liten sväng. Det är nästan så jag undrar vad som hänt med mig. När klockan var mer än 21 var det inte lämna soffan för att springa det första Sara tänkte på, men hon var inte heller svårövertalad. Det blev en sväng på Kungsholmen och Södermalm med avslutning över Västerbron på samma håll som vi tar den på maran. Jag sprang i ett par adidas adizero feather och tänkte både tyst och högt om hur jag tycker olika skomodeller passar mig för olika syften. När jag tänker på löparskor går tiden snabbt och snart var vi tillbaka på ön där vi började.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Har Feather bytt namn till Rush?!? Feather verkar forsvinna har i USA och istallet har Adidas lanserat en helt ny identiskt lik sko vid namn Rush! Kanske blev inte Feather den hit de hoppats pa och gor ett nytt forsok med nytt namn?

  2. Stefan: Det är helt enkelt samma sko, men på amerikanska marknaden är namnet rush och inte feather, enligt adidas. Varför vet jag inte.

  3. Enligt en Adidas rep har i USA sa skall de sponsrade Adidasloparna springa i Rush under OS och inte Adios….antar att de far valja sjalva och att det troligtvis ar bara markandsforing….

    Hur verkar Hagio?

  4. Stefan: Jag vet inte vad jänkarna kommer springa i för adidasskor i OS, men de borde få välja själva och förhoppningsvis beror det på distans. :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *