Idag hade jag tänkt åka till gymmet efter jobbet och köra lite intervaller. Det blev inte av. Och det har hänt förr. Varför? Jo, jag hade inte packat väskan och tagit med den till jobbet så att jag kunde åka direkt till gymmet. Varför? Jo, för det verkar så jobbigt att packa väskan på morgonen och även om det bara tar ett par minuter så tycker jag att jag inte har tid. Det innebär att jag måste åka hem efter jobbet och packa väskan och åka till gymmet. Men när jag kommer hem hamnar jag snabbt i soffan eller i alla fall i läget där jag känner mig lite sugen på något, idag blev det en Snickers. Efter en Snickers i soffan har det gått en kvart och om jag hade kastat mig iväg till gymmet då hade jag i alla fall tappat en timme. Det känns ju ganska onödigt, så jag borde packa väskan på morgonen eller varför inte på kvällen innan. Att jag måste bära den fram och tillbaka från jobbet, det får jag ta.

Ikväll blev det inte gymmet, för jag ville ju inte känna mig ineffektiv. Det blev istället ett distanspass utomhus på runt milen i det kyliga vädret. Det var tredje dagen på rad som jag sprang och det kändes bra. Kanske kanske börjar jag komma in i löpningen lite mer ordentligt. Jag hoppas på det bästa!

Share Button