Efter en lång TV-söndag med Vasaloppet som stora intresset kände jag att min vilja att komma ut på en runda var större än kroppens vilja. Men jag fick med mig Sara ut på en sväng och även om klockan inte hunnit bli 18 när vi stack iväg så kändes det kyligt i luften. Det har säkert varit hur bra löparväder som helst tidigare idag, men på kvällen hade det hunnit bli kallt. Våren är här, men tyvärr inte vårvärmen.

Det gick okej att jogga ikväll. Inga sviter från gårdagens 3-milasväng. Så jag får se det som en lyckad träningshelg och jag känner också att mars månad har fått mig att inse vad jag brukar inse vid den här årstiden, att det inte är lång tid kvar till vårens lopp. Så nu hoppas jag det blir lätt att genomföra de pass som krävs för att jag ska kunna göra gångbara resultat om några veckor.

Share Button