Hur många hänglås ska man behöva? Eller varför är det inte lika naturligt att packa ner hänglåset som skorna? Jag pratar naturligtvis om att man måste komma ihåg att ta med sig ett hänglås till gymmet för att kunna låsa in sina prylar. Jag brukar ofta ha samma träningsväska i perioder och då ligger också hänglåset kvar i ett ytterfack. Men idag hade jag inte den väskan och naturligtvis hade jag då heller inget hänglås med mig till gymmet. Ibland har man kommit till ett gym där man blir tvungen att köpa nytt hänglås om man inte har något med sig, på vissa gym får man låna. Idag kom jag på det där med hänglåset redan på förmiddagen så jag åkte inte ens till gymmet, trots att jag packat resten av träningsprylarna och hade dem med till jobbet. Någon som känner igen sig?

Istället blev det en liten joggingrunda utomhus. Det blev inte det pass jag hade tänkt, men det var skönt väder ute för att vara en vintermånad, även om det idag är februari ”på övertid”. Jag sprang omkring och sprudlade av blogginläggsidéer så nu känner jag att jag egentligen borde skriva ner lite stödord om varje idé för att inte glömma något. Det är precis som när man sover eller drömmer, man har en massa idéer och perfekta formuleringar som sedan är som bortblåsta när man som bäst behöver det.

Var är hänglåset när man som bäst behöver det?

Jag fångades på bild när jag stod i startgroparna för kvällens runda

Share Button