Idag har jag och Viktor kämpat hårt med Tjejvasan. Sara och Åsa skulle starta i de främsta leden och vi gick upp redan innan klockan 7 i morse. Vi körde de cirka 6 milen från Sälen till starten i Oxberg, en sträcka som vi måste åka skidor imorgon. Efter starten åkte vi förbi kontrollen i Hökberg en snabbis och sen vidare till målet i Mora. Vi hann inte riktigt fram till målet innan vinnaren kom i mål.

Det var nog ett ganska snabbt före idag och segrartiden blev så sanslöst bra som 1.20. Det var en ganska konstig Vasaloppsdag, allt gick så fort över. Jag är bara van vid att kolla på Vasaloppet på TV och det brukar ju ta några timmar. Idag var allt över på en liten stund kändes det som. Imorgon när jag åker Öppet Spår kommer dagen kännas mycket längre.

Susanne Nyström vann Tjejvasan för femte året!

Sara på väg mot mål!

Share Button