Att ladda inför ett långt lopp är egentligen något som är värt lite egna blogginlägg för det finns ganska intressanta tankar kring det. Men nu vill jag egentligen mest sova eftersom det blir en väldigt tidig uppgång i morgon, så därför blir det lite om dagens laddning.

Jag är egentligen inte så stor i maten men inför ett långt lopp blir jag helt plötsligt klart mycket bättre. Jag äter både mer och oftare. Denna gången har jag varit dålig på att börja flera dagar innan så det känns som att laddningsmässigt med mat började när vi lämnade Stockholm igår eftermiddag.

Igår på vägen upp stannade vi för mat och det blev en väldigt stor, het och svåräten portion pasta. Frukosten i morse var tidigt och då är jag mest trött. Men sen blev det en hamburgare strax efter lunch. När vi kom tillbaka till Sälen där vi bor blev det pasta med köttfärssås och nu vid 21-tiden blev det pasta med en sås på lax och spenat. Jag kryddade sista måltiden med 3 bananer. Jag tror ofta att jag ska äta mer än vad jag faktiskt gör, så jag har yoggi kvar och chipspåsen är inte ens öppnad. Men Coca Cola har jag naturligtvis druckit!

Skidorna är vallade och nu när klockan snart är 22 återstår bara att säga gonatt och krypa ner och hoppas att man hinner sova 7 kvart i timmen innan klockan ringer. Gonatt!

Pasta igår!

Pasta idag!

Share Button