Och vips så var det bara 3 dagar kvar. Och då menar jag inte till mars månad eller tills dess att våren är här utan till dagen D då jag ska skida i Öppet Spår mellan Sälen och Mora. Det är ju egentligen inte min vanliga grej, jag är ju löpare, men det ska på något sätt ändå bli kul, att bara göra det liksom. På ett sätt så får det ta den tid det tar, men jag har väl lite målsättningar också trots allt. Och som en del säger, det är bara matkontroller första dagen…

Samtidigt som det är 3 dagar kvar till mitt Öppet Spår så gissar jag att det är 3 dagar kvar på min korta och väldigt sporadiska längdskidsäsong. För efter denna veckan är det tveksamt om jag kommer åka mer längdskidor den här säsongen. Det känns redan som vädret börjar lukta vår och jag börjar se fram emot att möta våren med mer och bättre löpträning. Så på söndag kör jag Öppet Spår och sen blir det bara löpning!

Share Button