Ont i hålfoten

Jag började känna att jag hade lite ont i hålfoten för någon vecka sen. Jag trodde först att det kanske var för att jag testade nya skor, men jag har märkt att jag har liknande problem i både gamla och nya skor och också i vanliga skor. Och jag undrar, varför har jag fått det och hur blir jag av med det? Jag vet om att jag är väldigt ovig i fötterna och kanske ska jag helt enkelt bara sträcka ut fötterna en jäkla massa. Kan det vara så ”enkelt”? Någon annan som har haft liknande problem?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Jag har hört fler som ”tappar” hålfoten. Det beror på lång tids belastning (träning?) eller övervikt (inte i ditt fall). När jag skulle köpa cykelskor kollade du upp hur snabbt min hålfot sjönk, visste inte ens att den kunde göra det. Fick nämligen ont i hålfoten av att cykla utan cykelskor.

  2. Måste börja med att fråga om jackan, är det en Emporio Armani? Snygg är den.
    Hålfötter har en tendens att falla ihop med ålder när strukturer inte längre orkar hålla uppe. Det kan även vara musklerna som krampar lätt. Titta på gamla skador i foten, kanske har du stukat foten någon gång? Prova att träna upp musklerna i foten så gott det går, annars får du uppsöka en specialist ;-)

  3. Mia: Skumt det här med hålfot. På något sätt fattar man inte att man kan ha ont i den förrän det händer.

    Jonas: Vet inte vilken jacka du menar, men beskriv vilken så ska jag nog kunna svara. Jag har nog inga gamla fotskador, men visst händer det att jag får kramp i hålfoten ibland.

    Ousa: Bra där, känns som jag skulle behöva bättre takbjälkar! :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *