Aj aj, känns inte riktigt bra!

Sen långpassen i helgen har jag inte känt mig helt kry. Det har varit både det ena och det andra och just nu känner jag mig lite öm i kroppen och lite jobbig och lite sårig i halsen. Det brukar sällan vara ett gott tecken. Men det har också funnits med lite stressande moment som nu till viss del är ur världen så jag hoppas jag ska kunna få bort det onda och komma in i matchen igen. Så idag har jag alltså haft en dag utan träning och knappt någon tanke på träning heller. Samtidigt blir jag påmind om träning när jag får kul mail eller kommentarer på bloggen så jag kommer inte helt undan träningen, härligt!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Jag springer med andningsmask när det är kallare än 10 grader för att slippa bl.a. halsproblem. Kan det vara något för dig?

  2. Krister: Nja, det kan jag ju inte säga nej till. Fast denna gången tror jag faktiskt inte det kom från de kalla långpassen i helgen. Dels tycker jag inte att jag hade ont av dem då och det var först igår onsdag som jag började känna lite i kropp och hals. Men som sagt, svårt att veta.

  3. Åh…lite så kände jag hela förra veckan och fram till igår. Idag visade dock mitt pass att jag är tillbaka! :)
    Hoppas att du känner dig bättre snart och får komma tillbaka ner i löparskorna igen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *