Min ”vän” Rulle

Jag har en kompis som jag borde träffa lite oftare än jag gör. Men varje gång vi ses känner jag smärta så någon vidare polare är inte Rulle. Men förhoppningsvis blir vi bättre vänner ju mer vi ses. Det var ju inte direkt kärlek vid första träffen!

Jag har inte något direkt program jag kör efter, jag vet inte ens om det finns. Jag rullar mest lite fram och tillbaka och varierar vinkeln på vaderna ner mot Rulle. Vi har inte känt varandra så länge så än så länge jublar jag inte över vår relation, men det är ju många som tycker att detta ska ge något. Är det någon mer som har testat och kan säga om det kommer att ge något eller inte?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

7 kommentarer

  1. Vaderna har jag inte rullat på rulle, där kör jag med ”the stick” (http://www.thestick.com/). Har dock rullat utsida lår och rumpa och det har definitivt hjälpt mot mina puckade löparknän! Det är lite hatkärlek det där med att rulla, mest hat i början dock, men sen vänjer man sig :)

  2. Anna: Ja, jag kan tänka mig att man kan använda Rulle till lite av varje, ibland bara svårt att komma på det själv. Sån där stick tror jag att jag såg på New York Marathon, men jag visste inte om det skulle funka! :)

  3. Hallå Kenth! Åh en sån har jag funderat på att införskaffa! Kan man rulla fastän man inte är uppvärmd? Tror det kan vara super för mina korta muskler i baksida lår!
    / Paulina

  4. Jag har sett att allt fler har såna där rullar. Men hur använder man dem egentligen? Hade varit grymt om du kunde förklara och även lägga upp ett nybörjarprogram.

  5. Paulina: Tjena! Hmm, vet inte riktigt om det där med uppvärmd eller inte. Jag tror inte det är nödvändigt med någon speciell uppvärmning, men det är min egen uppfattning. Jag ser rullen som ett sätt att få massage och man brukar ju inte värma upp innan man får massage. Så det kanske är värt att testa, men de kostar en slant… Jag vet de som lyckats bra med att använda den till baksida lår.

    Andreas: Bra fråga! Jag tar det till mig och hoppas jag kan komma med ett blogginlägg i ämnet inom kort. Det som gör den intressant tycker jag är hur en vanlig enkel rulle kan vara så användbar för att kunna ge sig själv bra massageliknande hjälp.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *