6 timmars i Karlstad

Imorgon går starten i 6 timmarsloppet i Karlstad. Jag vet inte hur det är med er andra, men när jag ser att det är dags för ett sånt här lopp tänker jag ofta att det vore kul att vara med. Men, nu är jag inte det, den här gången heller. Men man får tänka på de som är där och en del kommer säkert blogga om äventyret. Man kan följa tävlingen på distans genom liveresultat från jogg.se.

Här är ett par bloggare som kommer springa är Carina och Coyntha. Läs om deras äventyr på bloggarna.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Karin: 6 timmar är jobbigt att springa, men prova gärna. Det fina är att det är en bra gemenskap och man kan inte bryta. Man tar det i sin egen takt och stannar och vilar en stund om man vill det.

    Coyntha: Ja, vi får se när det blir comeback på ultralopp! :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *