I morse när jag gick till jobbet kändes det som en av de kallaste dagarna den här vintern. Och även om jag tycker det är helt okej att springa inomhus på löpband i värmen så kändes det ändå som att jag idag skulle utmana mig själv och faktiskt springa utomhus. Jag hade inte packat träningsväskan i morse så jag kunde ändå inte åka direkt från jobbet till gymmet. Och kanske var det så att eftersom förutsättningarna var lite ”värre” än vanligt så var det också det som fick mig att tagga till och få det att bli av.

Jag har fantastiska kläder och jag har tidigare skrivit ett blogginlägg om hur man bör klä sig vid vinterlöpning i kalla minusgrader. Så när jag vid 8-tiden kom hem från jobbet hade jag redan bestämt mig, jag skulle byta om och ge mig ut och springa. Jag hade egentligen inget mål med dagens träning, mer än att jag skulle ut och springa. För i denna kyla var det viktigaste att komma ut, inte hur långt eller hur snabbt. Så nu när jag är hemma igen är jag nöjd att jag kom ut och gjorde vad jag tänkt.

Broddarna fungerade bra under mina adidas Marathon TR 10

Share Button