En tuff vecka väntar

Även om jag idag kommer att vara ”ledig” från träningen så har jag en tuff vecka framför mig och jag ser faktiskt fram mot det också. Jag har inte riktigt klart för mig hur den kommer se ut, men den kommer helt klart innehålla både långpass och längre intervaller. På onsdag är vi inne i februari månad och våren kommer allt närmre. Detta är också en vecka helt utan resor som kommer öka möjligheterna till en riktigt bra träningsvecka!

Så kom igen allihopa, nu kör vi en bra träningsvecka. Ett exempel på intervallpass hittar du här. Känner ni igen killen på bilden så är det undertecknad…

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Kor hart, Miles intervaller ar grymma, brukar lagga in 6 st med ca 2 min vila. Jag skall forsoka fa in ett semi langt pass mitt i veckan, ca 20 Km och ett langre upp till 30 KM. Jag fosoker i ar att lagga upp min traning efter 10 dagars schema for att fa in vila ocksa, blir allt for hart om man skall packa in intervaller och tempo under en vecka. Sen finns det ju olika teorier hurvida man behover langpassen, vissa menar att det ar totalen i veckan som ar viktigt inte att man far in ett pass pa 30 Km. For mig sjalv sa vill jag nog garna ha ett gang med langpass i bagagen nar jag star pa startlinjen i Boston……

  2. Stefan: Låter som vi har ungefär samma taktik. Långintervaller, semilånga långpass och riktiga långpass, det ska göra susen! :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *