Idag är det söndag, en både vanlig och ovanlig söndag. Det är resdag och det är jag van vid på söndagar, men det innebär också att jag inte får till något långpass, vilket jag borde. Men benen har fått lite träning ändå och kommande vecka hoppas jag blir en riktigt bra träningsvecka, med bra långpass på helgen. Nästa helg ser ut att bli i Stockholm och då blir det en ny runda med TSM och sub 3 gänget där.

Jag tycker det verkar som fler och fler lägger in lite fartökningar på olika sätt i sina långpass och det är något som jag tror på. Men kan det vara för tidigt att göra det redan nu i januari eller är det bara bra? Jag funderar också på att lägga in ett halvlångt långpass mitt i veckan, på 15-18 kilometer och där skulle jag till exempel kunna lägga in lite progressiv löpning.

Hur tänker ni angående fartökningar i långpass och halvlånga långpass?

Vinterlöpning

Share Button