2.25.41 av Isabellah i Dubai

Isabellah Andersson blev 10:a i Dubai Marathon igår på 2.25.41, 2 minuter sämre än hennes personliga rekord. Isabellah som satsade på personligt rekord var rejält besviken och arg efter loppet. För första gången sprang hon med en personlig manlig hare, men det skulle visa sig ödesdigert denna gång. Redan tidigt i loppet började det strula och Isabellah missade chansen att gå med täten i ett kritiskt ögonblick. Det innebar att trots en fantastisk tid på första halvan (1.11.04) slutade det på en sämre tid än målet på 2.22. Andra halvan fick Isabellah kämpa i sin ensamhet och gjorde andra halvan på 1.14.37.

Läs mer om Isabellahs lopp på Marathon.se

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Tror hon kan bli vass i OS om alla bitar faller samman. Synd att inte haren var med i racet och forstod att ovriga ryckte, och det hjlper ju att ha en hare som ar tranad for uppgiften :). Jag personligen tycker att det ar kasst med medhjalpare ”Hare”, forstor lite av race kanslan och som i fallet med Isabellah so forlitade hon sag atllt for mkt pa honom och missade racet helt….

  2. Stefan: Tycker också det där med hare är lite fel, i alla lopp! Och visst, jag tror nog hon är tillräckligt bra och springer tillräckligt smart för att kunna göra en bra insats i OS.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *