Jag har ett litet brejk från vardagen och är i St Anton i Österrike och åker lite skidor. Men inte längdskidor som jag kanske borde och som är bra för min träning. Nej, istället åker jag utför i olika backar i olika förhållanden. Även om det lite indirekt kan göra att jag får något något starkare lår som jag kanske har nytta av i min träning så tänker jag mer på att jag borde ta det lugnt och se till att jag inte gör något dumt och blir skadad. Första dagen gick bra. Och jag höll mig ”städad” ganska länge och det var inte förrän sista halvtimman som jag av någon anledning sa ja till att åka in i lössnön i skogen. Det var ju kul och det gick ju bra, men jag kanske inte borde ha gjort det. Och hade nu något dumt hänt så hade jag ju tyckt att det var jäkligt onödigt!

Vi får se hur jag kommer åka kommande dagar, men var jag än åker ska jag försöka ta det lugnt!

Share Button