Det här med var man ska handla sportartiklar på nätet är väl en ständigt pågående fråga. Vilka shoppar kan man lita på? Vilka har bra utbud? Vad blir priset till slut med alla frakter och andra avgifter? Vilka leverarar snabbast? Och kanske mest viktigast, vilka är okej att ha att göra med om något skulle bli fel.

Jag har handlat några gånger på Running Warehouse och alltid varit nöjd. De har oftast ett utbud som passar mina önskemål och det är viktigt för mig. RW är baserade i USA vilket gör att det tillkommer lite mer avgifter än vad det gör från de som är baserade i Europa, men så länge det är bättre pris än om de hade funnits i butik i Sverige är jag nöjd. RW är också förvånansvärt snabba. Förra gången jag beställde något på RW var det torsdag kväll i Sverige och på måndag lunch kom leveransen hemma vid dörren, helt fantastiskt!

Nu har jag handlat på Wiggle och jag har för mig att jag testat det tidigare. Förra gången tror jag att det slutade med att det aldrig blev något, för de hade inte min storlek eller vad det nu var. Denna gången hoppas jag fortfarande att det är okej, men jag börjar undra. För jag beställde i onsdag kväll i förra veckan och har fortfarande inte sett till någon leverans, inte en s en avi i brevlådan. Om det nu ska skickas inom Europa är det för dåligt att inte fixa det på en vecka.

Så när det gäller snabbhet så är min erfarenhet att Running Warehouse skickar mycket snabbare från USA än vad Wiggle klarar av inom Europa.

Share Button