Idag testade jag något nytt – kastade mig lite vilt ut i något som verkade jobbigt. De kallar de Vasaloppsträning, men som tur är ska jag bara åka Öppet Spår. :) Det är ett mindre gym som heter InMo – Medveten Träning, som kör med denna typ av träning nu några gånger i vinter. InMo ligger nära Karlavägen på Östermalm i Stockholm.

Vi skulle köra stationsträning. 6 stationer där vi på varje station skulle köra 3*3 minuter. Totalt blir det alltså 54 minuter aktiv intervalltid, vilket jag tycker är väldigt mycket, mer än vad jag är van vid. Varannan station var för benen och varannan station var för armarna. Det märktes att jag brukar springa med benen och inte med armarna. Men i stakmaskin och roddmaskin blir det tydligt vad jag är dålig på. :) Och jag gillar det, när jag konkret märker att jag inte är tillräckligt bra på något. För ska jag få till en förändring som får mig lite mer till gymmet så krävs det nog att jag vet att jag är dålig på något och ett mål framför mig som kräver att jag blir bättre på det jag är dålig på. Jag hoppas alltså att jag kommer förbi en stakmaskin fler gånger innan Öppet Spår!

Ett litet gym men oj så jobbigt det kunde bli!

Share Button