Idag är det torsdag och idag åker ett stort gäng från IF Linnéa till Säfsen för att få 3-4 dagars längdskidträning. Vi skulle egentligen varit med men eftersom vi fick möjlighet att stanna kvar uppe i Åre och vi har bra träningsmöjligheter här bestämde vi oss för att stanna kvar till söndag. Och för att känna att vi inte låg på latsidan när andra åker på träningsläger kände vi för ett lite längre pass.

Klockan ringde tidigt eftersom vi ville hinna med att åka längdskidor och hem till tour de ski på tv. Klockan var strax efter 10 när vi gav oss iväg ut i spåret. Jag hade bestämt att jag skulle åka rundan på 5 km. Jag gillar det varvet och det är ganska mycket stakning och ganska likt spåret mellan Sälen och Mora. Vi skulle ses vid 12.30-12.45 så jag hann åka 28 km, helt okej.

Det snöade lite första milen och engagemanget var inte så stort. Men när snön slutade falla kändes det roligare och skönt att slippa all snö i ögonen i utförsbackarna. Det känns okej i kroppen, jag har inga krämpor i armar, mage eller rygg. Men jag ska försöka träna lite styrka innan det är dags för Öppet Spår.

Share Button