Ganska ofta hör eller läser jag att vi ska ha kul. Det är viktigt att vi gör något vi tycker är kul, annars kommer det aldrig hålla i längden. Och jag själv kan känna att jag är dålig på att tala om hur kul jag tycker vissa saker är, och det borde jag bli bättre på. För det är otroligt häftigt att höra dem som lyser upp med hela ansiktet samtidigt som de säger att de har fantastiskt kul.

Längdskidåkaren Emil Jönsson är ett lysande exempel på någon som är bra på att tala om hur kul han tycker att hans längdåkning är. När man ser honom och när man hör honom säga hur kul han har så känns det att ”såklart, så ska det ju vara” och det är häftigt att höra någon i världseliten ge denna känsla. Ni som använder Twitter, följ Emil på @skidemil.

När har du som roligast i ditt idrottande?

Share Button