Det börjar helt klart närma sig slutet på 2011 och det märks också att frågor och diskussioner om hur man tänker sig nästa års träning och träningsmål börjar poppa upp lite här och var. Själv har jag väl egentligen ett hum om hur jag tänker mig träningen den närmsta tiden, men jag ska erkänna att jag inte riktigt har konkretiserat den. Och det borde jag kanske göra så jag ska fundera mer på detta och konkretisera min plan för framöver i ett kommande blogginlägg.

Jag ser också att även om det bara är runt nyår så är det många som blickar ganska långt fram och det är naturligtvis kul. Det kommer hjälpa mig också som ibland har gått i träningside under 2-3 månader när det är som mest vinter och kallt. Så 2012 börjar vi med bra träning som leder till bra resultat i vår.

Jag ser ju måttligt nöjd ut efter årets halvmara i Prag, nästa år går jag för pers!

Share Button