Jag har ramlat!

Nu har det hänt igen. Ibland har det varit planerat, men inte den här gången. Nu har jag ramlat dit igen. Den planerade viloperioden har av någon anledning blivit längre än vad den skulle. Jag har inget vettigt att skylla på, för några gånger i veckan borde jag kunna komma oavsett vad jag än har för mig i övrigt.

Nu ser jag fram mot ledigheten och måste måste måste komma igång bra igen. Jag har egentligen inte tid att vänta tills efter helgerna är över då gymmen fylls med alla som ska kämpa bort julmaten, jag måste komma igång innan dess. Jag ska inte heller låta julmaten påverka mig och träningen, får jag bara lite grönkål och julmust så är jag nöjd. :)

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Ta ett glas julmust och börja i kväll! Det är ingen idé att skjuta upp det tills i morgon! :-D

  2. Pilla: Coolt att du tycker som jag!! :)

    LL: Så sant så sant. Vi pyrotekniker brukar säga ”varför skjuta upp något till imorgon när vi kan skjuta upp det idag!” :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *