Så här i början av december skulle det kunna vara en massa snö och snorkallt men det är det inte. Och jag har längre till gymmet än vad jag hade hemma i Halmstad. Kanske att detta är två bidragande orsaker till att jag tycker att det är helt okej att springa utomhus nu. Det finns naturligtvis ett tredje skäl och jag skulle nog säga att det är viktigast, för utan bra träningskläder hade jag inte kommit ut alls. Från att inte ha brytt mig så jättemycket om träningskläder skulle jag nu ha svårt att vara utan mina favoriter från Craft.

Och just det här med träningskläder när det börjar bli kallt är ganska kul. Man tittar ut, tycker det ser kallt och hemskt ut, klär på sig en massa kläder och efter några minuter är man för varm. Någon som känner igen sig? Det gäller att lära sig vilka träningskläder som funkar tillsammans och i vilka väderförhållanden. Men en sak är säker, man klarar sig bättre än man tror, bara man vågar frysa lite i början.

Mina marathon 10 fick följa med mig på dagens runda

Share Button