Hemma på välkänd mark

Är hemma i Halmstad i helgen, lika skönt att komma hem varje gång. Eftersom det nu också är december ska jag ju också börja träna och så blev det också. Jag drog på mig vad jag gissade var lagom mycket kläder, men som vanligt blev det nog lite för mycket, eller så är kläderna så bra helt enkelt.

Det blev en variant av Frennarpsrundan så att vi hela tiden höll oss på asfalt och i hyfsat ljus. Det var faktiskt rätt härligt att få komma ut och röra lite på benen. Lite ovant kändes det, men ganska okej ändå. Tyvärr kände jag återigen lite i vaden. Vaden har vilat lite sen NYCM men det innebär också att den inte har fått någon stretch eller annan behandling. Jag får ta en sväng till kiropraktor Jenny och kolla läget.

Men, det är skönt att vara igång igen och jag ser fram emot långpassen och intervallerna i vinter och redo för nya personliga rekord nästa säsong.

Redo för alla möjliga träningspass i vinter!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Visst är det bra att va i gång? Jag känner samma sak! Förresten Jenny har flyttat. Visste du det? Jag var hos henne i tisdags. God natt kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *