Redan direkt efter New York marathon bestämde jag mig för att ligga lågt med all träning ett tag. Jag tror att både min besvikelse över loppet och att vissa delar av kroppen behövde vila gjorde att jag inte hade några problem med att göra ingenting ett tag. Så jag bestämde att jag skulle ligga lågt till 1 december.

Men, igår var det 1 december. Men, istället för att börja träna jobbade jag på fest med Moet – är det inte det ena så är det det andra. Men ikväll bär det av hem till Halmstad så i helgen kommer benen att få röra på sig lite igen. Jag har tyvärr kvar känningen i baksida lår och jag borde ta tag i den. Men eftersom det oftast är tidigt på morgonen borde det funka bra att springa ändå eftersom jag inte direkt är någon morgonjoggare.

Så nu ska bloggen uppdateras lite mer frekvent igen och i planen ligger också att skriva lite om mitt längdåkningsäventyr inför Öppet Spår (som jag fortfarande tror att jag ska åka) och annat som kan kopplas till träning. Hoppas du hänger med!

Share Button