Bislett 24 timmars

Om några timmar går starten i Bislett 24 timmars, en löpartävling där det går ut på att springa så långt som möjligt under 24 timmar. En tokig idé, säkert ett tokigt lopp och visst jag jag haft lite tankar på att det kunde vara kul att vara med. Jag har inte testat just 24 timmars och jag får alltså vänta ett tag till.

Men jag passar på att lyckönska god tur till Bernt, Jan, Laila och Miranda och om där är fler jag känner som är med i loppet.

Har du sprungit något ultralopp? Tror du att ultralopp skulle vara något för dig?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. heja Tobias Lindström! Du e så snabb se! Kram Pöpp å Oscar

  2. Idén är tokig men loppet är allt annat än tokigt. Det är ett riktigt gemytligt och trevligt lopp. Men så klart att det är en utmaning. Jag tycker absolut att du ska testa och jag rekommenderar varmt Bislett!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *