Det här är inget blogginlägg jag ser fram emot att skriva och jag vet knappt vad jag ska skriva heller. Men jag inser att det måste göras. Det blir dock ett kort blogginlägg för att ”bara” berätta hur det gick, mer utförliga inlägg om mitt lopp och New York marathon kommer senare, för nu går snart flyget hem.

Jag hade en tung dag igår, väldigt tung. New York ÄR en tuff bana och det tillsammans med att ha Amsterdam i kroppen och en mage som inte var med mig igår gjorde att det inte blev min dag, långt ifrån. Trots magen gick det bra till en början men sen tog det tvärstopp och jag kom i mål på 3.06. Det är inte okej. Jag är kanske hård mot mig själv men när jag egentligen är i ganska bra form är det inte okej att missa pers med nästan 10 minuter.

Så, nu vet ni alla fall hur det gick. Hoppas att ni trots detta inlägg vill läsa mina längre kommande inlägg om loppet som kommer senare. Jag har ju gott om tid att skriva på flyget hem.

Share Button