Jag följde min plan och jag känner att jag gjorde rätt. Jag skippade morgonjoggen på hotellet jag bor på och tog tunnelbanan upp till ett annat hotell som ligger närmre Central Park där jag också antog att fler skulle vara med, ombyte förnöjer. Tunnelbana i NY med lite byten kan ta lite tid, men jag kom precis i tid. Inte illa när morgonjoggen startar redan 07.00, det hade inte hänt hemma. Två klassiska Springtimeledare skulle hålla i passet och där var nog drygt 30 pers som skulle vara med. Gruppen delades upp för att en del skulle få se målet och de som hellre ville springa runt reservoaren, den klassiska rundan i Central Park. Och det var ju det här jag ville, springa på klassisk mark i Central Park, så varför inte runt reservoaren.

Vi blev en grupp på ca 10 pers, kanske inte mer än vi varit tidigare, men då hade ju gruppen delats upp och jag fick dessutom en perfekt runda för upplevelsen. Jag hade mina gulgröna adios igen efter att ha haft de orange adios igår. Det var lite kallare idag och snacket gick delvis om klädval imorgon, inte under själva loppet, utan hur man ska klä sig innan start, både med kläder man lämnar i klädpåsen och kläder som man slänger som sedan går till fattiga i New York. Diskussionen är högst relevant eftersom vi kommer bli lämnade tidigt och kommer ha lång tid utomhus innan start. Det blev varmare allteftersom och vi fick se klassiska vyer när solen kom upp och det blev ljusare.

Klassisk blålila vy över reservoaren i Central Park, New York, NY, USA

Hemma gillar jag soluppgång/nedgång över havet, här vid reservoaren

 Reseledare Johanna (i sin nya svhyssta mössa) passade också på att föreviga den klassiska vyn

Share Button