Andra morgonjoggen blev inte vad jag hade förväntat mig, på mer än ett sätt. Jag såg framför mig en morgonjogg i Central Park, men så blev det inte. Istället sprang vi på gatorna, bland annat Broadway, upp till Central Park och några hundra meter upp till mållinjen på söndag. Väl där stannade vi, reseledare Per berättade lite om vad som händer efter målgång och sen var det dags att springa tillbaka. ”Var det allt” kändes det som.

Lugnet före stormen vid det efterlängtade målet på söndag

En annan sak jag inte förväntat mig var att möta Szacke i hotellobbyn. De kom hit inatt så de borde vara trötta men jetlaggen är i alla fall på rätt håll. Nu skulle de vara med på vår morgonjogg och göra lite klipp till Spring. Bra för mig som också fick lite sista-minuten-tips. Fler sista-minuten-tips eller nåt kunde det kanske blivit när jag och Szacke sprang tillbaka för då mötte vi Meb men snappade inte situationen tillräckligt snabbt för att kunna ge det en chans.

Reseledare Per mässar lite och till och med Szacke lyssnar :)

Jag får se om det blir någon morgonjogg imorgon, men i så fall tar jag mig till ett hotell närmre Central Park och springer med dem istället och förhoppningsvis då lite mer i Central Park. Lite tråkigt att en del av Springtimes hotell är så utspridda och att en del aktiviteter inte sker gemensamt utan uppdelat per hotell.

Share Button