Idag gick startskottet för Team Stockholm Marathon som riktar in sig på att hjälpa de som ska springa maran i Stockholm nästa år. Jag var där, även om det kändes lite konstigt. Jag borde kanske avsluta denna säsongen innan jag siktar mot nästa…

Det drog igång med en dryg mils löpning i 4.40 min/km, kanske inte jättefort, men inte speciellt långsamt heller. Efter det hade de fått för sig att vi skulle träna styrka och stretcha också. Visst, det låter ju bra, men börja med nya styrkeövningar en vecka innan New York marathon var kanske inte bästa uppladdningen för min del. Stretcha däremot kan jag säkert behöva göra mer.

Sen avslutades det hela med lite allmän information och en berättelse av Susanne Johansson som i våras sprang från träningslägret i Portugal hem till Halmstad. Susannes berättelse skulle vara en inspiration inför maran, men jag vet inte om jag blev så sugen på att springa nästan 400 mil på 2,5 månad för det blir mer än min normala veckodos… :)

Halva gänget innan första träningspasset med TSM. Foto: zebrabild.com

Share Button