Världsrekord i adidas adizero adios 2

Kenyanen Patrick Makau slog världsrekord på marathon i Berlin i september med tiden 2.03.38, 21 sekunder bättre än Hailes tidigare rekord från Berlin 2008. Haile slog sitt världsrekord i adios, och nu gjorde Patrick detsamma. Men när Patrick slog sitt världsrekord så gjorde han det i sprillans nya adios 2. Det var faktiskt så att han fick ta ett par direkt ur skolådan, testade dem och tyckte att de verkade bra och sen sprang han, på ny världsrekordtid.

Detta är de adios 2 som kommer att komma ut i butikerna kring årsskiftet eller strax efter, så håll utkik efter de nya rekorddojjorna. Många har ju gillat adios och trots det gör adidas faktiskt om dem något nu till adios 2, förhoppningsvis till det ännu bättre. Bland annat kommer hälkappan vara styvare och göra skon lite stabilare och undertill finns det nu lite gummi från Continental som kommer att ge ännu bättre grepp, framförallt om det är lite fuktigt eller blött. Bilder lånade från Competitor.

Förstärkt hälkappa i adios 2

Bättre grepp med gummi från Continental

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Forhoppningsvis visas de upp pa NYC expot! Slapps i dec har i USA sa det ar inte helt omojligt attt de kommer att salja pa expot as well…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *