Klart att jag skulle springa något idag, men vad? Morgondagens planerade långpass på typ 25 km känns som huvudpasset i helgen. Visst, jag borde kanske sprungit något ordentligt pass med kvalitet idag, men riktigt så blev det inte.

Det blev ön runt, en runda som säkert kommer bli ganska vanligt förekommande framöver. Jag började med lugn uppvärmning för att sen sätta av i ett ganska bra tempo, gissningsvis i sub 4 fart. Ingen lång sträcka, men tillräckligt för att jag skulle känna att allt är som det ska. Vaden är lite seg, men gör inte ont och idag kände jag inte av baksida lår alls. Och jag tyckte det rullade på riktigt bra och inga sviter från söndags mara fanns kvar i kroppen, i alla fall inte som jag lände idag. Nu kör vi långt lugnt långpass imorgon och sen ska jag försöka vänja kroppen vid 4.00-fart.

Starka innan passet!

En av mina favorituppsättningar från Craft, Elite Run

Share Button