Det är onsdag idag, jag har haft träningsledigt i två dagar, inte mycket men eftersom jag inte hinner träna imorgon smygstartade jag lite idag. Dels ville jag testa hur kroppen fungerade i framförallt ben och mage och passa på att stretcha en hel del. Jag har köpt ett års gymkort på Sportlife för 995:- och idag började jag utnyttja det.

Jag sprang bara några minuter för att känna att allt fungerade och för att bli varm. Att bli varm på ett löpband på ett gym tar inte lång tid, speciellt inte om löpbandet saknar fläkt och det generellt sett är varmt i gymmet. Jag fokuserade därför mer på stretchingen. Jag hade gott om tid på mig och jag märkte att det är ganska skönt att ha tid på sig när man ska stretcha istället för att det är det sista som händer efter löpningen innan man kastar sig in i duschen. Jag behöver inte ha något specifikt program med vilka övningar jag ska göra, jag bara gör det jag känner för och det jag tror kroppen behöver för dagen. Jag tyckte jag lyckades ganska bra för efteråt kändes det klart bättre och nu hoppas jag bara att en del av den känslan sitter kvar även imorgon.

Share Button