Gå!

Nu har starten av Amsterdam marathon gått och jag hoppas att jag har kommit iväg bra, hittat rätt fart på ett bekvämt sätt som jag inte slösar för mycket energi i. Vädret verkar vara med oss, men lite kyligt är det i början. Loppet startade 09.30 och ska sändas på Eurosport så har ni inget och göra en söndag morgon så sätt på TV’n.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

  1. Snyggt! Det måste vara hög klass på startfältet när 2:58:46 ger plats 500 av 9625.

    Kommer du att kunna putsa den här tiden i New York?

  2. Coyntha: :)

    Morgan: Tack. Ja, det var hög klass på startfältet eller så är vi också vana vid ett sämre startfält i Stockholm, vet inte vilket. Om det blir putsning i New York får vi se, men folk säger att New York är ingen persbana och där ska man bara springa och insupa atmosfären, så vi får väl se…

    Krister: Tack. Man kan inte vara bra på allt och du är bättre på längre distanser.

  3. Mitt personbästa är faktiskt från New York! Men det kanske var en lycklig slump bland totalt 11 maratonlopp.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *