Klara…

I eftermiddags landade vi i Amsterdam och det första jag tänkte på var, skönt väder. Så varmt att när vi lämnade väskorna på rummet lämnade jag också jackan, det var dumt gjort, för det blev kallare fram på kvällen. Men det kan nog bli bra väder att springa i på söndag, men frågan kommer som vanligt vara, hur ska man klä sig?

Amsterdam är nog ingen jättestor stad men det har ändå verkat som maran är ganska stor, med sändning i Eurosport och allt. Men än så länge har vi inte märkt att det ska springas marathon i stan i helgen. Det var inte direkt någon rusning till nummerlappsutdelningen eller mässan. Jag kan i och för sig förstå det för mässan var inte speciellt stor och den gicks igenom på några få minuter. Jag hoppas allt känns lite större på söndag när det är dags.

Annars märker jag lite på mig själv att det är något på gång. Jag vet ju att jag är här för att springa maran och när vi var på väg in för landning kom jag på mig själv. Det kändes som jag redan hade fått på mig nummerlappen för jag började tänka på loppet med positiva tankar. Att kroppen inte är helt 100% verkade vara som bortblåst. Nu vara det snarare tankar som kilometertider, positiva tankar och annat som tog över och rädslan för att kroppen inte ska hålla glömdes nästan bort. Jag hoppas att detta är ett gott tecken.

För övrigt kan jag säga att jag gjorde det igen… glömde klockan hemma alltså. Vad är det med mig? Det enda jag kan skylla på är att jag är så van vid att träna utan klocka att jag inte tänker på den när jag ska packa. Nu har jag i och för sig tänkt att jag ska köpa mig en klocka så kanske det får bli här och nu när jag behöver en.

Jag måste ju göra ett hopp även i Amsterdam!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

1 kommentar

  1. Kladsen borde inte vara nagra problem vid det har laget…..du gjorde val en ”dress rehersal” i onsdax va :)? Skamt o sido, sa borde val tshirt/linne och shorts funka? Sjalv gillar jag ju linne……kan vara en placebo effekt att man kanner sig snabbare och klar sig som eliten hahaha. Armvarmare ar en klar favvis, dra ned dem om du kanner dig for varm, du har val fatt ett par fran Craft/Adi? Annars kop ett par billiga som du ev kan slanga om du inte vill ha dem nedkavlade runt armen om du blir for varm. De ar perfekta att torka nasa med ocksa i slutnadan :)
    Kan vara bra att springa utan klocka ocksa, speciellt om det ar en GPS klocka….jag tenderar till att fokusera allt for mkt pa klocka o fart.
    Lycka till och springa smart, lyssna pa kroppen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *