Idag är det torsdag och tre dagar kvar till Amsterdam Marathon. Jag sitter hemma i sängen och vilar benen. Så långt låter det ju bra. Inför den här maran är det nog farsans gamla koncept ”vila sig i form” som får gälla. :)

Ibland känner man sig taggad och tror sig ha koll på formen, men nu är jag osäker. Men jag kom på att jag sprungit 4 stycken 2-timmarspass senaste månaden och det känns bra. Senaste tiden har jag tränat i en liten bubbla där jag sprungit omkring och varit lite orolig för hur benen känns, ska de klara sig? Jag utgår från att det kommer gå bra, men jag ska naturligtvis lyssna på kroppen och inte riskera att det blir värre.

Lidingöloppet gick okej och jag hoppas att det ska fungera på liknande sätt i Amsterdam på söndag. Benen ska kännas lätta och jag ska komma in i en lugn rytm som ändå innebär tillräckligt hög fart. Sen är det bara att ligga på en jämn nivå så länge det går, hur svårt kan det vara? :) På söndag får vi se!

Kanske behöver jag käpp efter Amsterdam också – som här efter Aidsloppet

Share Button