Det nyaste tillskottet i min adizerofamilj heter adidas Adizero Feather. Jag är väldigt nöjd med hur designen på mina skor följer med i tiden och Adizero Feather är inget undantag. Se själva!

adidas Adizero Feather

Jag har inte hunnit testa dem ännu, men när jag gjort det ska jag återkomma med vad jag tycker om dem. När jag bara gått med dem inomhus känns de normala, men faktum är ju att de ändå är annorlunda. För de ser lite uppbyggda ut (trots designen i sulan) men väger ändå bara 170 gram, mindre än adidas Adizero Adios alltså. Jag undrar om detta kan vara ännu ett steg i att göra lätta skor ännu lättare och för olika användningsområde, men att det fortfarande faktiskt är skor.

Det ska alltså bli intressant att se var jag kommer placera skorna i förhållande till andra skor och vilka typer av träningspass de kommer att användas till. Med många olika par skor kommer det ju bli så att några skor kommer att överlappa varandra inom ett och samma användningsområde, men samtidigt tror jag att fötterna och benen mår bra av att byta skor, även inom ett och samma användningsområde.

Hur som helst vet jag redan nu att jag skulle kunna använda dem till att gå på stan med, precis som mina knallgula gamla tunna Asicsdojjor.

Share Button