Jag är, eller har varit, på konferens i helgen. Konferenserna brukar vara ganska packade med aktiviteter och så även denna. Men jag hittade en liten lucka och stack ut och sprang en sväng med kartan i ena handen och mobilen i den andra.Faktiskt lite skönt att lämna gruppen för en stund och sträcka ut benen lite. Jag hade inte räknat med denna träningsmöjlighet och bara det kändes som en bra bonus.

Det kändes ganska bra. Jag tror jag sprang rätt så fort och det kändes kul. En spännande känsla när benen lätt tar kliven i en sådan steglängd och frekvens så att det går fort, utan att det är ett intervallpass. I och för sig blev jag trött emellanåt, men efter att jag lugnat ner mig en liten stund kunde jag ligga på bra igen. Jag skulle gärna se att formen är på väg och kanske var detta ett tecken i rätt riktning.

Igår var sommaren tillbaka!

Sommar och sol, härligt!

Share Button